Enø Camping

Aktiviteter og seværdigheder

Enø Camping byder for de mindste på udendørs legeplads, med gynger, rutchebane,  sandkasse og vippedyr. Desuden findes der  boldbane med mål og mulighed for at spille petanque, badminton, bordtennis, basketball samt Playstation 4 Pro i fælleshytten. Er man til mere sjov, har vi også 2 hoppepuder, hvor alle børnene kan boltre sig..

Minigolf på Enø

Lige overfor findes minigolf banen med 18 huller, hvor der er rig mulighed for en god familiedyst.4 km fra Enø Camping, finder du en af  Danmarks bedst beliggende golfbaner med udsigt over Karrebæk fjord. Prøv denne udfordrende bane, vi har greenfee aftale.

Fiskehuset Enø

Ydermere er der i sommerperioden Tivoli, cirkus, kræmmermarked, kapsejllads, og musikunderholdning på forskellige tidspunkter sommeren igennem.

Cirkus Arena

Cirkus Arena, Nordens største cirkus kommer til Karrebæksminde hvert år. Ved at bo på Enø Camping er du tæt på mange af Danmarks bedste attraktioner og seværdigheder. Besøg bl.a. Bonbon-land, der kun ligger 17 km væk, og byder på en verden af sjov, med over 70 hylende sjove forlystelser for både børn og voksne.

Gavnø Slot

Er man til kunst, er der et utal af muligheder i området, besøg f.eks. det vidunderlige Gavnø slot. Gavnø slot byder på en imponerende blomsterpark, med mere end en halv million blomsterløg, der ikke mindst i maj måned danner de skønneste farveharmonier

Klapbroen

Man kan 200m fra pladsen opleve fiskerbyen, med fiskekuttere, røgeri og livlig fiskehandel. Ved siden af pladsen kan man på Enø Grill og Steakhouse smage den kendte “Enø Steak”, som mange kommer langvejs fra for at smage. Og man kan også få lov at smovse sig i “Campingvaffel”, der er så stor,at selv de største is elskere må bøje sig.

Enø Camping

Man kan også vælge at blive i nærområdet, og opleve den dejlige natur og herlige fiskerby, som omgiver Enø Camping.

Links til forskellige aktiviteter og seværdigheder

Brug for afslapning?

Gå til vores online booking - ring på +45 55 44 25 08 hvis du har nogle spørgsmål.
Luk menu