Enø Camping

Pladsoplysninger..

Velkommen til Enø Camping..

Vi åbner for sæson 2023, 31. Marts og lukker ned igen 1. Oktober.

Vores dejlige Campingplads ligger i naturskønne Karrebæksminde på Enø siden.

Campingplads er en hyggelig mellemstor plads med kun 257 strømpladser. Alle vores el standere er med 10A til hvert udtag. Vi har også et grønt område til Teltcampister, hvor der også er mulighed for at få adgang til strøm hvis man ønsker det.

Lige ved siden af teltpladsen ligger vores fælleshus/tv-stue, – her er borde og stole som frit kan benyttes hvis man ankommer med telt. Det er også her vi har TV og PS4, hvis man ønsker lidt underholdning.

Hvis I ankommer uden campingvogn eller telt, har vi 4 campingvogne, et Glampingtelt og 5 hytter til udlejning. Alle udlejningsenheder er udstyret med komplet køkken-udstyr, køleskab mm. (se oplysninger under fanen: udlejning)

Vores servicebygninger er løbende renoveret. En af vores kæpheste er rengøringen og vi sætter en stor dyd i at holde bygningerne og pladsen pæn og ren.

Vi har handicaprum, familierum, toiletter, baderum og bad & toiletter til de små. Til sæson 2023 har vi opdateret med et hunde-bad så I kan få vasket jeres fire benede ven efter en dejlig gåtur ved stranden. I den store servicebygning finder I også vores køkken. Her er ovne, mikroovne, gasblus og køkkenvaske. Sidste sæson opdaterede vi faciliteterne med et udekøkken. ”Her kan konen sidde i baren og nyde et dejligt glas rosé imens manden griller lækre bøffer på den store gasgrill eller snuppe opvasken”.

Ved den lille servicebygning har I også mulighed for at vaske op og i denne bygning finder I også børne- toilet og bad, alm toiletter, baderum og familierum.

I begge servicebygninger er desuden vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Vi driver pladsen med et lille fast team og vi står naturligvis altid til rådighed hvis I skulle have spørgsmål eller få brug for gode fif til oplevelser i området.

Vi glæder os til at byde jer velkommen : )

DJI_0108
IMG_1463
IMG_6552

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Et sjovt sted for voksne og

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu