Enø Camping

Autocamper

Enø Camping

På Enø Camping har vi 257 pladser, alle med el tilslutning i el-standere, med 10A til hvert udtag. Vi har ikke “stellplatzer” men Autocampere kan holde på alle vores pladser på lige vilkår med øvrige campister, i lavsæsonen benytter vi ofte det grønne teltområde til Autocampere.

Alle sanitære faciliteter er af moderne standard. På vores “vaskeplads” ved siden af receptionen finder I vores tømmeplads for gråvand og her er der også mulighed for at fylde tankene med vand.

Vi har desuden også en TV-stue, familiebaderum og som noget nyt et udekøkken hvor man kan vaske op eller grille en pølse på den store gasgrill imens lillemor nyder et koldt glas rosé i “baren”.

Der er mulighed for tøjvask på pladsen og der er adgang til køkken med ovn, microovn, gasblus, – hvor der kan koges og steges.

Vi har boldbane, badminton, basket, petanque, bordtennis, PlayStation samt gratis trådløst internet. Ydermere er der mulighed for at låne andre spil i informationen.

ENØ105
F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu