Pladsoplysninger

Klik på videoerne for større udgave.

 

På Enø Camping har vi 257 pladser, alle med el tilslutning i el standere af højeste kvalitet med 10A til hvert udtag.Alle sanitære faciliteter er af moderne standard og vi har  TV-stue, familiebaderum m.m
Enø Camping og strand

Hytter udlejes
Vi har område for lette campister og der er mulighed for at leje en hytte til max. 5 personer, der er udstyret med komplet køkken-udstyr. køleskab og kaffemaskine.Desuden har vi 5 campingvogne til udlejning.

Udsigt over Enø Camping
Der er mulighed for tøjvask, og der er adgang til ovn, microovn og gasblus, hvor der er mulighed for at koge og stege. Vi har boldbane, badminton, basket, petanque, bordtennis, PlayStation 3 samt gratis trådløst internet. Ydermere er der mulighed for at låne andre spil i informationen.
Lystbådehavnen

Indkørsel og information
Endvidere er der i kiosken mulighed for at købe alt i grillmad, steaks, isvafler og en velskænket fadøl.
Enø Campings legeplads

 


Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Trådløst Internet
Internetadgang:

Enø Camping tilbyder gratis trådløs internetadgang til pladsens gæster. Du har derfor mulighed for med din egen computer på din egen standplads at læse e-mails, surfe på nettet eller spille Internetbaserede spil.

For at komme på nettet skal du oprettes som bruger i Informationen. Her får du udleveret brugernavn og adgangskode til netværket.

 

Adgang med PC:
Du kan benytte netværket hvis du har et trådløst netkort i din PC. Netkortet skal som minimum understøtte 802.11b standarden, hvilket de fleste netkort allerede gør.

Adgang med Mobiltelefon:
Hvis du har en nyere mobil eller smartphone med indbygget e-mail eller web-browser kan du tilkoble netværket via både WLAN.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at benytte tilbuddet, så kontakt os i Informationen.