Enø Camping

Pladsoplysninger

Enø Camping

På Enø Camping har vi 257 strømpladser. Alle el standere er med 10A til hvert udtag.

Vores sanitære faciliteter er af moderne standard, vi har b.la. handicaprum og familiebad. Vi har til sæson 2023 opdateret med et hundebad ved den store servicebygning. Her kan vores gæster vaske deres hund efter en dejlig gåtur på stranden.

Vi har et grønt område for teltcampister, hvor der ligeledes er mulighed for at få strømtilslutning. Envidere er der mulighed for at leje en hytte med op til max. 4 personer. Vi har desuden 5 campingvogne og et Glampingtelt til udlejning. De er alle udstyret med komplet køkken-udstyr, køleskab og kaffemaskine. (se oplysninger under fanen: udlejning)

Der er mulighed for tøjvask i begge servicebygninger. I køkkenet er der adgang til ovn, microovn og gasblus, hvor der kan koges og steges. Selvfølgelig er der også adgang til varmt vand så opvasken kan klares.

Til sæson 2022 opdaterede vi vores køkkenfaciliteterne med et udekøkken. Der er nu mulighed for at vaske op, samt tilberede Jeres mad ved enten gasblus eller den store gasgrill.

Hvis man er den aktive type, kan man hygge sig med div. aktiviteter. Vi har boldbane, basket, petanque, bordtennis og PlayStation i fælleshytten. Ydermere er der mulighed for at låne andre spil i informationen.

Vi tilbyder desuden gratis trådløst internet.

ENØ105

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Et sjovt sted for voksne og

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu