Enø Camping

Telte

Enø Camping

Teltcamping for hele familien

Kunne I tænke jer at tage på ferie på Enø, og er I på udkig efter en teltplads i naturskønne omgivelser samtidigt med at i har restauranter/cafeer, fiskehandlere, røgeri og sydsjællands bedste badestrand lige udenfor døren ? Så er I kommet til det helt rette sted..

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at overnatte i det fri – og det er der mange gode grunde til..

At bo i Telt giver en følelse af at være i ét med naturen, og denne form for overnatning giver mulighed for flere forskellige måder for familien at tage på ferie sammen på..

Er der noget bedre end at tilbringe en sommeraften med en stjerneklar himmel over sig?

Vores unummererede Teltplads ligger op mod det fredelige sommerhusområde, – teltområdet er dækket af græs og enkelte træer.. (se pladsoversigt)

Det er derfor man kun kan booke plads på mail eller ved et opkald til os, – man vælger så i hvilken ende af teltpladsen man ønsker at ligge, f.eks. nær legepladsen eller bag fælleshytten mv. Vi vil også gerne vide hvor stort et telt I ankommer med så vi kan sikre at der er plads til alle og vi kan overholde alle brandkrav..

På Teltpladsen har I også mulighed for at benytte elektricitet, I skal blot medbringe et CEE stik/omformerstik og et kabel/kabeltromle med jordleder.

Hvis I skulle glemme CEE stikket så sælger vi dem i receptionen. : ))

Har I planer om at holde ferie på Enø, er det oplagt at tage cyklen med. Vi har den smukkeste natur og gode cykelruter så man kan opleve naturen på tætteste hold.

Lidt praktisk information:

Der er mulighed for tøjvask/tørring i vores 2 vaskerum. I vores køkken som er placeret i den store servicebygning finder I køkkenet hvor der er adgang til ovn, microovn og gasblus.

Vi har desuden til sæson 2022 opdateret køkkenfaciliteterne med et udekøkken og en lille gård med bordebænke-sæt. Der vil være mulighed for at vaske op, tilberede maden ved enten gasblus eller ved den store gasgrill og derefter sidde enten i “baren” og nyde Jeres mad eller ved de 2 bordebænke-sæt

Hvis man skulle være i det aktive hjørne så har vi en boldbane, basket, petanque, bordtennis, samt PlayStation. Ydermere er der mulighed for at låne andre spil i informationen.

Vi har gratis wifi på pladsen. Koden er ec100 når man ligger på teltpladsen.

ENØ105
F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu