Enø Camping

Campingvogne

Enø Camping

På Enø Camping har vi 257 pladser, alle med el tilslutning i el standere med 10A til hvert udtag. Alle sanitære faciliteter er af moderne standard og vi har  TV-stue, familiebaderum m.m

Du kan i vores bookingsystem se hvilke pladser der er ledige på specifikke datoer, herudover kan du indsnævre dit udvalg, såfremt du har specielle præferencer, det kan være “store vogne, tæt på legeplads, tæt på servicebygning osv.”

Har du brug for information om særlige forhold er du altid velkommen til, at kontakte os enten pr. mail: info@enoe-camping.dk eller på telefon nr. 55442508

Vi har et område for teltcampister og der er mulighed for at leje en hytte til max. 5 personer. De er udstyret med komplet køkken-udstyr, køleskab og kaffemaskine. Desuden har vi 4 campingvogne og et Glampingtelt til udlejning.

Der er mulighed for tøjvask, og der er adgang til ovn, microovn og gasblus, hvor der er mulighed for at koge og stege.

Vi har desuden til sæson 2022 opdateret køkkenfaciliteterne med et udekøkken. Der vil være mulighed for at vaske op, samt tilberede Jeres mad ved enten gasblus eller den store gasgrill.

Vi har boldbane, badminton, basket, petanque, bordtennis, PlayStation samt gratis trådløst internet. Ydermere er der mulighed for at låne andre spil i informationen.

ENØ105
F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu