Enø Camping

Grupper

Teltcamping..

Kunne I som Gruppe tænke Jer at tage på ferie på Enø, og er I på udkig efter en teltplads i naturskønne omgivelser samtidigt med at I har restauranter/cafeer, fiskehandlere, røgeri og sydsjællands bedste badestrand lige udenfor døren? Så er I kommet til det helt rette sted..

Vores store teltområde er perfekt til grupper uanset om det er til skole-, børne/familie-ture. Man kan også kombinere teltcamping med vores udlejningsenheder, evt. Hytte el Campingvogn.

Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at overnatte i det fri – og det er der mange gode grunde til..

At bo i Telt giver en følelse af at være i ét med naturen, og denne form for overnatning giver mulighed for flere forskellige måder at være sammen på.

Er der noget bedre end at tilbringe en sommeraften med en stjerneklar himmel over sig?

Vores unummererede Teltplads ligger op mod det fredelige sommerhusområde, – teltområdet er dækket af græs og enkelte træer.. (se pladsoversigt)

Kontakt os på mail: info@enoe-camping.dk eller telefon nr. 55442508 så vi kan finde den helt rigtige løsning til Jer..

 
ENØ105
F328545D-B208-479F-8E13-5F0C3954164B

Wi-Fi:

Enø Camping tilbyder gratis Wi-Fi på campingpladsen. Dog må man som gæst påregne, at træer og bygninger er forhindringer for et godt Wi-Fi signal. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer bedre uden for campingvognen end indenfor. Campingvogne og biler vil med deres isolering og øvrige materiale ”skygge” for signalet, alle disse forhold er dynamiske, og derfor vil man typisk opleve, at signalet kan variere over dagen.

Wi-Fi koden: ec – efterfulgt af dit pladsnummer.

Receptionen har åbent mellem kl. 9 og 13 samt kl. 15 og 17

Luk menu